Waarom Dode Zee cosmetica jou tevreden cliënten brengt

Stel je eens voor dat er in jouw schoonheidssalon alleen maar tevreden cliënten zijn…

La Cure Dode Zee producten uit Jordanië
La Cure Dode Zee producten uit Jordanië

Heb je er wel eens over nagedacht waarom jouw cliënten juist jou, of jouw salon hebben uitgezocht om zijn/haar gezicht te laten behandelen?

Komen jouw cliënten speciaal voor jou of voor het product waarmee je werkt?

Ik wil de kost niet geven aan schoonheidsspecialisten die hun hele salon prachtig mooi hebben ingericht. Alles keurig op kleur, schitterende details, de nieuwste snufjes op het gebied van apparatuur. En dan… moet er als laatste en op de valreep nog even een cosmeticamerk worden uitgezocht…

Daar is dan blijkbaar nog helemaal niet over nagedacht terwijl ik je uit ervaring kan vertellen dat veel cliënten een schoonheidsspecialist uitzoeken op het merk waarmee ze werken…

La Cure Dode Zee cosmetica uit Jordanië
La Cure Dode Zee cosmetica uit Jordanië

Soms kan dat een wereldwijd bekend merk zijn dat cliënten al gebruiken. Soms wordt er een volledig natuurlijk product gekozen. En vaak wordt er gekeken wat voor specialiteiten de producten hebben en welke huidproblemen een product kan oplossen. In de laatste categorie hoort La Cure thuis. Gericht werken op een huidprobleem dat aanwezig is bij je cliënt.

 

Huidaandoeningen en huidproblemen

Zo heb je bijvoorbeeld cliënten die iets aan hun acne willen doen, of die een heel gevoelige huid hebben en niet alle cosmetica verdragen, of die eczeem of psoriasis hebben of misschien wel rosacea of juist een hele vette en grove huid. Klik maar eens op deze behandelingen om te zien welke mogelijkheden je allemaal hebt om de huid te verbeteren. En vergeet ook de normale huid niet die het heerlijk vind om met voor de huid herkenbare ingrediënten behandeld te worden en om deze dagelijks te gebruiken.

La Cure Dode Zee cosmetica
La Cure Dode Zee cosmetica

Heb jij er wel eens over nagedacht dat als je in jouw salon een merk kiest met hele bekende ingrediënten (zoals de Dode Zee mineralen en zouten) waarvan bijna iedereen al weet waarvoor je deze kunt gebruiken zoveel makkelijker is om te adviseren? En dat deze producten een enorme aantrekkingskracht hebben om juist naar jouw salon toe te komen? Dit hoeven Anne, Cathy, Hanneke, Cor en ik ons niet meer af te vragen, wij weten wel beter.

Aantrekkingskracht van de Dode Zee

Ja inderdaad, La Cure Dode Zee cosmetica draagt deze aantrekkingskracht allemaal in zich. Al eeuwen komen mensen naar de Dode Zee om zich te laten behandelen voor zeer uiteenlopende problemen en klachten van de huid. De Dode Zee is heel populair, bijna iedereen die er is geweest wil ook de producten mee naar huis nemen. Als ik vertel dat de producten gewoon in Nederland verkrijgbaar zijn worden mijn gasten heel blij en worden deze daar dan ook aangeschaft. Net als in de ruim 50 andere landen waar La Cure verkrijgbaar is.

Als jij deze producten in je salon hebt staan en ermee werkt en je adverteert ermee dan weten al heel veel mensen dat jij gespecialiseerd bent en expertise in huis hebt en echt iets kunt betekenen voor hun huid.

La Cure 5 x zeep
La Cure 5 x zeep

Wij verkopen niet alleen de Dode Zeeproducten, wij helpen jou als schoonheidsspecialiste ook op weg om te leren hoe je jouw cliënten behandeld voor een optimaal resultaat.  En… we leren je in de la Cure training ook hoe je beter kunt adviseren zonder te pushen. Uiteindelijk blijft de keuze voor de aanschaf van een product(en) altijd bij jouw cliënt. Maar jouw cliënt zal wel merken, zien en voelen hoe een behandeling al verbetering zal brengen in zijn/haar huidprobleem. En…Wij willen heel graag dat jij ook zulke tevreden klanten zult krijgen in jouw salon.

What about you?

Wil jij ook een succesvolle schoonheidsspecialiste worden met een cosmeticamerk dat doet wat het beloofd? Contact ons eens vrijblijvend voor meer informatie. Je krijgt dan tot 15 september 2017 bij het vermelden dat je via dit blog komt, ons La Cure (stap voor stap) behandelboek toegestuurd.

Welkom bij La Cure!

Detox met La Cure Dode Zee cosmetica

Detox betekent ontgiften, het afvoeren van giftige stoffen.

Giftige stoffen in de huid

Krijg je nu echt zoveel gifstoffen binnen? Bedenk dat alles waarvan je teveel inneemt problemen op de huid kan veroorzaken. Als je lever en nieren teveel te verwerken krijgen en/of hun taak niet goed kunnen uitvoeren dan kan het lichaam ervoor kiezen om gifstoffen via de huid te lozen. Dit is waarneembaar in de vorm van roodheid, pukkeltjes, eczeem, irritatie.

Gezonde voeding

Allereerst is het belangrijk naar je voeding te kijken, een heel simpel dieet advies is om uitsluitend verse en niet geraffineerde voedingsmiddelen te eten. Lees eens de ingrediëntenlijst op voorverpakte voedingsmiddelen. Continue reading “Detox met La Cure Dode Zee cosmetica”

Sprekende ogen

La Cure, Eye Treatment. www.brendasjordan.com
La Cure, Eye Treatment. www.brendasjordan.com
 
De ogen zijn de spiegels van de ziel. Oog cosmetica is een hulpmiddel om de tere huid rondom de ogen te voeden, te verzorgen en in optimale conditie te houden. Rimpeltjes, kraaienpootjes, wallen, donkere plekken en mee-eters krijgen zo minder kans om zich te ontwikkelen.

Ogen en innerlijke schoonheid

Sprekende ogen zijn je innerlijke schoonheid die de buitenwereld ziet. Daar kan geen crème of make-up iets aan veranderen. Wie je bent straal je uit. Toch zijn er trucjes om altijd stralende ogen te hebben. Continue reading “Sprekende ogen”

Feestdagen geschenken

La Cure, Purifying Amethyst Wellness Ritual, www.brendasjordan.com
La Cure, Purifying Amethyst Wellness Ritual, www.brendasjordan.com
 
Beauty en Wellness cadeaus zijn zeer gewaardeerde geschenken voor de feestdagen.

Het is niet altijd makkelijk om een passend cadeau te vinden voor iemand die je wilt verwennen en alles al heeft. Toch wil je een bijzonder en vaak persoonlijk cadeau geven waar iemand blij mee is.

Verzorgings, beauty en wellness artikelen zijn altijd een goede keus. Continue reading “Feestdagen geschenken”

Haaruitval en de Dode Zee mineralen

Haaruitval of  Alopecia Androgenica is de meest voorkomende vorm van haaruitval of haarverlies.

De hoofdhuid bevat ongeveer 100.000 haren waarvan je er iedere dag 100-150 verliest. Dat is een normaal patroon. Deze post gaat over meer dan normale haaruitval, zichtbaar als haarverlies en kale plekken.

Het maakt uit of je een man of een vrouw bent. Over het algemeen hebben mannen meer last van haaruitval dan vrouwen. Continue reading “Haaruitval en de Dode Zee mineralen”

Dode Zee zwarte modder

Wat maakt de zwarte modder of black mud uit de Dode Zee nu zo bijzonder?

Het geheim zit in de samenstelling die uniek is in de wereld. Daarom wordt de zwarte modder ook toegepast bij vele huidaandoeningen zoals bijvoorbeeld eczeem, psoriasis en acne.

Black Mud mask

De voornaamste eigenschappen voor de huid zijn regeneratie (huidverjonging), hydratering bij een vochtarme huid en zuiverend bij bijvoorbeeld acne. Het zwarte moddermasker is peeling en masker ineen. Wrijf het maar eens uit op je huid en je zult merken dat het een beetje een schurend effect heeft. Wanneer je het masker afneemt zie je meestal dat de huid mooi lichtroze is en zacht aanvoelt als een babyhuidje. Dat komt omdat het masker de bloedsomloop stimuleert, dode huidcellen en onzuiverheden verwijderd. Continue reading “Dode Zee zwarte modder”

Whitening, bleken van de huid

Hoe maak je de donkere huid veilig lichter? Hoe kun je pigment bleken? Hoe kun je een onregelmatig gepigmenteerde huid egaliseren? Dat zijn vragen waarvoor enorme interesse is.

Verboden ingrediënt: hydrochinon/hydroquinine

Er is veel te doen over hydrochinon/hydroquinone, een omstreden ingrediënt in Whitening Creams dat in grote delen van de wereld verboden is. Zo ook in Europa, Japan, Australië en Zuid-Afrika. Continue reading “Whitening, bleken van de huid”

Shea butter in Papaya Body butter van La Cure

Het belangrijkste ingrediënt naast de Dode Zee mineralen in Papaya Body Butter is de Shea Butter waar deze post over gaat.

De Papaya Body Butter is heerlijk romig en zacht waardoor ik meteen verliefd ben geworden op dit product. Na water bestaat de Papaya Body Butter voor het grootste gedeelte uit shea butter.

De Sheaboom (Karitéboom, Afrikaanse boterboom)

Wetenschappelijke naam Butyrospermum parkii.

De Sheaboom wordt 10-15 meter hoog. Bloeit pas na het 20ste jaar en vanaf een leeftijd van 30-50 jaar geeft de boom haar vruchten. Dit kan zo 100 jaar voortduren. De vruchten zijn maar 4 cm en het is een heel procedé Continue reading “Shea butter in Papaya Body butter van La Cure”

Ichthyosis vulgaris

La Cure, Ichthyosis vulgaris. www.brendasjordan.com
La Cure, Ichthyosis vulgaris. www.brendasjordan.com
 
Ichthyosis is een aandoening van de huid die vaak genetisch of erfelijk is. Kenmerk: de normale verhoorning van de huid is verstoord. In de volksmond wordt deze aandoening ook wel visschubbenhuid of vissenhuid genoemd en soms vergeleken met een olifantenhuid of reptielenhuid. Het is een ‘foutje van de natuur’ die een grote impact kan hebben op de persoon. De huid is zeer droog en er ontstaan, afhankelijk van de vorm vaak huidschilfers en huid barsten. De huid kan heel moeilijk water vasthouden en blijft schilferen.

Een kenmerk van Ichthyosis zijn de donkergekleurde onregelmatig gevormde en naast elkaar gelegen ‘vlakken’ op de huid.

Ichthyosis kan soms jeuken. Soms kan eczeem overgaan in ichthyosis of omgekeerd. Soms zijn er blaren aanwezig. Vaak komen eczeem, allergie, hooikoorts en ichthyosis gelijktijdig voor of wisselen elkaar af. Continue reading “Ichthyosis vulgaris”

Acne

Shashin Error:

No photos found for specified shortcode
Acne is een vervelende huidaandoening die helaas veel voorkomt en waar heel veel aan te doen is met de juiste aanpak en zonder agressieve middelen. Je kunt er zelfs helemaal vanaf komen.

Acne ontstaat meestal in de puberteit maar ook op latere leeftijd kan het nog veel voorkomen. Continue reading “Acne”