Uitbreiding Kasaath Hawa en Khiaahh Milhh

Arabische massage trainingen
Arabische massage trainingen

Iets om over na te denken.

Pijn in het lichaam of lichaamsdeel komt niet spontaan op en heeft veel potentiële oorzaken. Pijn kan worden veroorzaakt door fysieke, mentale, emotionele of spirituele invloeden. Met de Kasaath Hawa en Khiaahh Milhh uitbreiding ga je dieper in op de gevoel en emotionele betekenis van de punten.

Pijn in je lichaam heeft vele malen een diepere betekenis. We zullen de dieper gelegen emotionele oorzaak van de pijnpunten opzoeken en verklaren en werken met gerichte massage om de spanning te verlichten.

Wat gebeurt er?

Werken met Kasaath Hawa en Khiaah Milhh om te zoeken naar uitleg over de emotionele betekenis van pijnpunten in het lichaam.

Arabische massage trainingen

Je kunt kiezen of je de training wilt volgen in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland of in Jordanië in de woestijn. Meer informatie over de locatie en de trainers Cathy, Hanneke en Brenda vindt je op deze pagina. Of neem persoonlijk contact met ons op.

Alle massages zijn dag-trainingen. Bij de prijs, rond de 150 euro is de lunch inbegrepen evenals water, thee en koffie. Je ontvangt bij iedere training een instructiemanual.