Waarom Dode Zee cosmetica jou tevreden cliënten brengt

Stel je eens voor dat er in jouw schoonheidssalon alleen maar tevreden cliënten zijn…

La Cure Dode Zee producten uit Jordanië
La Cure Dode Zee producten uit Jordanië

Heb je er wel eens over nagedacht waarom jouw cliënten juist jou, of jouw salon hebben uitgezocht om zijn/haar gezicht te laten behandelen?

Komen jouw cliënten speciaal voor jou of voor het product waarmee je werkt?

Ik wil de kost niet geven aan schoonheidsspecialisten die hun hele salon prachtig mooi hebben ingericht. Alles keurig op kleur, schitterende details, de nieuwste snufjes op het gebied van apparatuur. En dan… moet er als laatste en op de valreep nog even een cosmeticamerk worden uitgezocht…

Daar is dan blijkbaar nog helemaal niet over nagedacht terwijl ik je uit ervaring kan vertellen dat veel cliënten een schoonheidsspecialist uitzoeken op het merk waarmee ze werken…

La Cure Dode Zee cosmetica uit Jordanië
La Cure Dode Zee cosmetica uit Jordanië

Soms kan dat een wereldwijd bekend merk zijn dat cliënten al gebruiken. Soms wordt er een volledig natuurlijk product gekozen. En vaak wordt er gekeken wat voor specialiteiten de producten hebben en welke huidproblemen een product kan oplossen. In de laatste categorie hoort La Cure thuis. Gericht werken op een huidprobleem dat aanwezig is bij je cliënt.

 

Huidaandoeningen en huidproblemen

Zo heb je bijvoorbeeld cliënten die iets aan hun acne willen doen, of die een heel gevoelige huid hebben en niet alle cosmetica verdragen, of die eczeem of psoriasis hebben of misschien wel rosacea of juist een hele vette en grove huid. Klik maar eens op deze behandelingen om te zien welke mogelijkheden je allemaal hebt om de huid te verbeteren. En vergeet ook de normale huid niet die het heerlijk vind om met voor de huid herkenbare ingrediënten behandeld te worden en om deze dagelijks te gebruiken.

La Cure Dode Zee cosmetica
La Cure Dode Zee cosmetica

Heb jij er wel eens over nagedacht dat als je in jouw salon een merk kiest met hele bekende ingrediënten (zoals de Dode Zee mineralen en zouten) waarvan bijna iedereen al weet waarvoor je deze kunt gebruiken zoveel makkelijker is om te adviseren? En dat deze producten een enorme aantrekkingskracht hebben om juist naar jouw salon toe te komen? Dit hoeven Anne, Cathy, Hanneke, Cor en ik ons niet meer af te vragen, wij weten wel beter.

Aantrekkingskracht van de Dode Zee

Ja inderdaad, La Cure Dode Zee cosmetica draagt deze aantrekkingskracht allemaal in zich. Al eeuwen komen mensen naar de Dode Zee om zich te laten behandelen voor zeer uiteenlopende problemen en klachten van de huid. De Dode Zee is heel populair, bijna iedereen die er is geweest wil ook de producten mee naar huis nemen. Als ik vertel dat de producten gewoon in Nederland verkrijgbaar zijn worden mijn gasten heel blij en worden deze daar dan ook aangeschaft. Net als in de ruim 50 andere landen waar La Cure verkrijgbaar is.

Als jij deze producten in je salon hebt staan en ermee werkt en je adverteert ermee dan weten al heel veel mensen dat jij gespecialiseerd bent en expertise in huis hebt en echt iets kunt betekenen voor hun huid.

La Cure 5 x zeep
La Cure 5 x zeep

Wij verkopen niet alleen de Dode Zeeproducten, wij helpen jou als schoonheidsspecialiste ook op weg om te leren hoe je jouw cliënten behandeld voor een optimaal resultaat.  En… we leren je in de la Cure training ook hoe je beter kunt adviseren zonder te pushen. Uiteindelijk blijft de keuze voor de aanschaf van een product(en) altijd bij jouw cliënt. Maar jouw cliënt zal wel merken, zien en voelen hoe een behandeling al verbetering zal brengen in zijn/haar huidprobleem. En…Wij willen heel graag dat jij ook zulke tevreden klanten zult krijgen in jouw salon.

What about you?

Wil jij ook een succesvolle schoonheidsspecialiste worden met een cosmeticamerk dat doet wat het beloofd? Contact ons eens vrijblijvend voor meer informatie. Je krijgt dan tot 15 september 2017 bij het vermelden dat je via dit blog komt, ons La Cure (stap voor stap) behandelboek toegestuurd.

Welkom bij La Cure!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *