Acne

La Cure, Acne Treatment. www.brendasjordan.com
La Cure, Acne Treatment. www.brendasjordan.com
 
Acne is een complexe aandoening van de talgklieren, het is een ontsierende huidaandoening waar veel aan gedaan kan worden met de juiste behandeling en aangepaste producten.
De behandeling is gericht op de talgproductie en de natuurlijke zuurmantel van de huid. De effecten van Dode Zee mineralen zijn al duizenden jaren gebruikt. Ze mineraliseren de huid, dringen door in de talg-en zweetklieren van de huid, normaliseren talgafscheiding en herstellen zweetuitscheiding, die samen goed zijn voor de natuurlijke zuurmantel van de huid. Minder talg op de huid betekent minder kans op verstopping (acne). Een intacte zuurmantel biedt bescherming tegen schadelijke stoffen en milieu-invloeden.
Mineralen zijn voedsel voor de huid, ze stimuleren de celdeling zodat de huid zich sneller vernieuwt waarna de huid gladder en zachter wordt. Mineralen worden geabsorbeerd in de bloedbaan waar ze de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de weefsels verbeteren en de afvalstoffen sneller verwijderen, die bij acne in ruime mate aanwezig.

Blog post: alles over acne

Ochtend huidverzorging

Reinig de huid met Dead Sea Mud, Dead Sea Mineral Salt of Black Seed Soap, laat het 2-3 minuten inwerken op de huid of geef een zachte massage met de zeep en spoel af met lauw water.
Heb je weinig tijd? Los een halve theelepel Bath Salts op in heet water en breng dit met een wattenschijfje royaal aan op de huid (niet in de ogen) en laat drogen aan de lucht. Breng hierover de Protective Day Cream aan.

Heb je een vrije dag? Los 2-3 theelepels Bath Salts op in 50 ml lauw water, behandel de aangetaste huid met wattenschijfjes gedrenkt in de oplossing. Laat ze gedurende 20-30  minuten op de huid intrekken. Breng daarna de Facial Mud Mask aan op gezicht en hals gedurende 20 tot 30 minuten. Daarna afspoelen met warm water. Doe dit twee keer per week tijdens de eerste 3 weken, dan eens per week aanbrengen gedurende nog eens 3 weken.

De Cooling Toner Cream aanbrengen na het masker en met een bevochtigd goed uitgeknepen wattenschijfje nabehandelen.

Breng daarna Protective Day Cream aan. Belangrijk om de talgproductie van de huid te verminderen.

Avond huidverzorging

Keuze uit: reinigen van de huid met Dead Sea Mud, Dead Sea Mineral Salt of Black Seed Soap, deze zeep verwijderd ook make-up, of breng de Gentle Cleansing Milk aan op gezicht en hals en masseer in cirkelvormige bewegingen. Neem de milk met vochtige wattenschijfjes af.
Breng Cooling Toner Cream aan op uw huid en masseer het volledig in de huid. Gebruik de Bath Salts op de wijze zoals in de ochtend. Breng de Brightening Cream aan om de rode en donkere vlekken te verminderen. Of gebruik de Reapairing Night Cream of Essential Moisturizing Cream.
Als u de acne voelt opkomen, breng voor de nacht Facial Mud Mask aan op deze plek en laat het de hele nacht intrekken. In de ochtend afspoelen met lauw water.

Ook als de kuurbehandeling klaar is, blijft dan de huid behandelen, en gebruik de Facial Mud Mask eens per week.
Na de kuurbehandeling bij de schoonheidsspecialiste is het aan te bevelen om één keer per maand een dieptereiniging van de huid te laten doen.

Producten voor thuis

Behandelingen met La Cure Dode Zee cosmetica

Onze schoonheidsspecialisten laten u graag kennismaken met gezichts– en lichaamsverzorging van la Cure Dode Zee cosmetica. Er is een selectie aan behandelingen waarin zij u graag adviseert. Ook kan zij u behandelen en adviseren bij huidaandoeningen- en ziekten.

.