Feestdagen geschenken

La Cure, Purifying Amethyst Wellness Ritual, www.brendasjordan.com
La Cure, Purifying Amethyst Wellness Ritual, www.brendasjordan.com
 
Beauty en Wellness cadeaus zijn zeer gewaardeerde geschenken voor de feestdagen.

Het is niet altijd makkelijk om een passend cadeau te vinden voor iemand die je wilt verwennen en alles al heeft. Toch wil je een bijzonder en vaak persoonlijk cadeau geven waar iemand blij mee is.

Verzorgings, beauty en wellness artikelen zijn altijd een goede keus. La Cure Dode Zee producten uit Jordanië zijn voor de verzorging van het lichaam en het gezicht met als toegevoegde waarde: de Dode Zee mineralen en zwarte modder die de schoonheid en gezondheid bevorderen. Dus niet alleen lekker voor de huid, de producten doen hun werking ter verbetering van allerlei huid kwaaltjes zoals een te droge of te vette huid of acne. Ze werken ook herstellend op een huid met een aandoening of ziekte. En hebben een hoog wellness gehalte.

Kerst en Sinterklaas cadeau artikelen om bij weg te dromen

Ieder product kan in een schitterend cadeau worden omgetoverd. Kijk eens op de productenpagina voor het assortiment.

La Cure, Amethyst Soap, www.brendasjordan.com
La Cure, Amethyst Soap, www.brendasjordan.com
 
Enige cadeau toppers uitgelicht:

Amethyst SoapEen edelsteenzeep gecombineerd met Dode Zee mineralen. De zeep is doorschijnend en binnenin zie je het luffa sponsje dat een zachte scrub teweeg brengt tijdens gebruik. Voor gezicht en lichaam te gebruiken.

Papaya Body Butter. Een rijke en volle crème op basis van Shea butter en Dode Zee mineralen, geparfumeerd met de tedere papaya geur. Ideaal bij een droge huid. (blog)

Body Oil. Een ideaal cadeau voor babymassage en partnermassage.

Body Scrub Cream. Een zachte lichaamsscrub die de huid meteen voedt met Dode Zee mineralen, etherische oliën en shea butter. Onder de douche te gebruiken.

Gift packKant en klaar geschenk met 7 producten in een mooie geschenkdoos verpakt.

Bath SaltsEen 100% natuurlijk product met de echte Dode Zee zouten. Verkrijgbaar in potten van 500 gram en schattige potjes van 250 gram. Wit is de meest natuurlijke vorm, peach is een zachte warme geur, aqua een frisse zee geur en eucalyptus is heerlijk bij verkoudheid, een verstopte neus en andere luchtweg aandoeningen. (blog)

Black MudZwarte modder uit de Dode Zee, een “medicijn” bij huidproblemen, bij acne en tegen rimpels en lijntjes. Een ware oppepper voor de huid. (blog)

La Cure, Gift Pack with 7 items. www.brendasjordan.com
La Cure, Gift Pack with 7 items. www.brendasjordan.com
 
Kerstpakketten voor bedrijven

La Cure heeft alle mogelijkheden om een kerstpakket mee samen te stellen of in een Wellness of Spa kerstpakket te verwerken. Neem eens contact op voor de mogelijkheden.

Winkel bij de schoonheidsspecialist en masseur

La Cure is verkrijgbaar bij schoonheidsspecialist en masseur. Vaak hebben zij kant en klare cadeaupakketjes of producten in de aanbieding. Bij hen kunt u tevens terecht voor een persoonlijk advies over de producten.

Om het nog makkelijker te maken kunt u de producten ook online bestellen.

La Cure, www.brendasjordan.com
La Cure, www.brendasjordan.com
 
Een hele fijne, verzorgde december feestmaand toegewenst.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *