Modder of Hydraterende pakking

La Cure, Mud or Moisturizing Wrap. www.brendasjordan.com
La Cure, Mud or Moisturizing Wrap. www.brendasjordan.com
 
Lichaamspakkingen zijn ontspannend en de Zwarte Modder uit de Dode Zee heeft therapeutische eigenschappen naast de cosmetische werking. Daarover is veel bekend vanwege de behandelingen aan patiënten die in de medische klinieken aan de Dode Zee worden gegeven. Over de uitgebreide eigenschappen van de zwarte modder wordt geschreven in het blog.

In wellnesscentra geniet u van volledige inpakkingen. Verkrijgbaar in iedere professionele praktijk is de rugpakking

De rug met de wervelkolom is onze steunpilaar. De rug is sterk met een mobiliteit in alle richtingen. De spinale zenuwen zijn verbonden met alle organen, de zenuwen op de rug waaieren uit door het hele lichaam, dus een rug behandeling heeft een enorme impact op het totale lichaam. Een gevoel van volledige ontspanning kan worden bereikt met een Black Mud pakking voor de rug in combinatie met een massage.
Om uw Spa behandeling te voltooien, kunt u ervoor kiezen om een body scrub vooraf en een massage na afloop te hebben.

Blogpost: alles over Dode Zee zwarte modder of Dead Sea Black Mud

Lichaams- of rug pakking met Black Mud

Eventueel de modder verwarmen tot 37-38 graden. Breng de Black Mud op het hele lichaam aan. Wikkel in folie, en dek af. Laat de pakking 30 minuten werken. Eventueel een koud kompres op het voorhoofd. Spoel af onder de douche met een spons en Bath en Shower Gel. Drink water en relax.

Hydraterende pakking

Breng de Moisturizing Cream in een laag van 2 mm op een gereinigd lichaam aan en wikkel het lichaam in plastic folie en in een verwarmende deken. Laat de pakking 30 minuten intrekken. Kies of je de rest van de crème in de huid wilt masseren of voor een verfrissende douche met de Shower Gel.

Producten voor thuisverzorging 

Behandelingen met La Cure Dode Zee cosmetica

Onze schoonheidsspecialisten en masseurs laten u graag kennismaken met gezichts– en lichaamsverzorging van la Cure Dode Zee cosmetica. Er is een selectie aan behandelingen waarin zij u graag adviseert. Ook kan zij u behandelen en adviseren bij huidaandoeningen- en ziekten.