Detox

Detox massage
Detox massage

Detox reinigt de huid, en de dunne en de dikke darm van afval en toxines door een buikmassage.

Detox is een programma dat interne reiniging en externe massage combineert.

Geschiedenis

Ons milieu is nu zo onnatuurlijk en kunstmatig dat we, zonder te merken, een verarmd derde wereldklimaat zijn van essentiële voedseltekorten. Chronische ziekten op fysieke, mentale, emotionele en spirituele niveaus ontstaan ​​in een land waar alles overvloedig is.

Gezondheid komt van binnenuit en ons gedrag is onze eigen eerste zorgverlener of niet. Met het detox programma, voegt u kwaliteit van leven toe door middel van intestinale reiniging. Het is geen nieuwe techniek, want in de vroegere tijden werden darmspoelingen vaak gebruikt om het lichaam te herstellen. Waarom ze niet meer gebruikelijk zijn, heeft te maken met de inzichten van het nieuwe Westerse geneeskunde (sinds de laatste 150 jaar), in termen van ziektecontrole in plaats van gezondheidsbevordering.

Maak je alvast klaar voor een grote reiniging van schadelijke plaque die in de loop van je leven aan de darmwand is blijven kleven. Eenmaal tenietgedaan is het een hele nieuwe wereld. Het is nooit te laat om een ​​darmreiniging te starten. U zult verbaasd zijn over hoe makkelijk de cursus is, welke resultaten u bereikt en hoe mooi uw lichaam en uw huid zullen worden.

Indicaties

Het detox programma is aangewezen voor mensen:

  • Die schoonheid van binnenuit volgen
  • Die goede gezondheid zoeken
  • Met allerlei vage gezondheidsproblemen
  • Wie verlost wil worden van oud opgehoopt afval
  • Met vermoeidheidssymptomen.

Wat gebeurt er?

Detox bevordert een gezonde en stralende huid door gezonde darmen. Het brengt u schoonheid door interne (darmreiniging) en externe (buikmassage). Verwijdering van gif en afval uit de darm behandelt veel huidproblemen bij de oorzaak. Resultaten omvatten meer fysieke energie, minder stress en een gezonde huid.

Arabische massage trainingen

Je kunt kiezen of je de training wilt volgen in NederlandBelgiëDuitslandZwitserland of in Jordanië in de woestijn. Meer informatie over de locatie en de trainers Cathy, Hanneke en Brenda vindt je op deze pagina. Of neem persoonlijk contact met ons op.

Alle massages zijn dag-trainingen. Bij de prijs, rond de 150 euro is de lunch inbegrepen evenals water, thee en koffie. Je ontvangt bij iedere training een instructiemanual.