Sprekende ogen

La Cure, Eye Treatment. www.brendasjordan.com
La Cure, Eye Treatment. www.brendasjordan.com
 
De ogen zijn de spiegels van de ziel. Oog cosmetica is een hulpmiddel om de tere huid rondom de ogen te voeden, te verzorgen en in optimale conditie te houden. Rimpeltjes, kraaienpootjes, wallen, donkere plekken en mee-eters krijgen zo minder kans om zich te ontwikkelen.

Ogen en innerlijke schoonheid

Sprekende ogen zijn je innerlijke schoonheid die de buitenwereld ziet. Daar kan geen crème of make-up iets aan veranderen. Wie je bent straal je uit. Toch zijn er trucjes om altijd stralende ogen te hebben. Wees jezelf en probeer je niet anders voor te doen (zet het masker af). Zorg dat je altijd gezonde voeding en drinken tot je neemt. Creëer een omgeving waarin je je prettig voelt. Zorg voor voldoende slaap. Zoek regelmatig de natuur op en verwonder je over alles wat groeit en bloeit en hoe de structuren zijn van de aarde. En heb lief. Wees je bewust dat geluk in de kleine dingen zit. Wees dankbaar. Help andere mensen gelukkig te zijn. Creëer momenten die je gelukkig maken.

Ogen en uiterlijke schoonheid

Er zijn enkele simpele (voorzorgs-)maatregelen om de huid van je ogen te laten stralen. Wees altijd voorzichtig met de tere huid rondom je ogen. Verzorg de ogen in de ochtend en in de avond. In de ochtend om de afvalstoffen van de stofwisseling die zich tijdens de nacht verzamelen op o.a. de huid te verwijderen. In de avond om het stof van de dag en het roet van eventuele uitlaatgassen en make-up te verwijderen. Het is een klein ritueel dat erbij hoort net als tandenpoetsen. Begin met oogverzorging zodra je make-up gaat gebruiken. Gebruik je geen make-up dan kun je het uitstellen tot je 25-30ste jaar, in ieder geval vóórdat er rimpeltjes verschijnen. Met de juiste levensinstelling en oogverzorging kun je rimpeltjes en kraaienpootjes voor langere tijd uitstellen.

Make-up verwijderen

Verwijder make-up voorzichtig en met de juiste middelen en ga niet lopen poetsen met harde of agressieve middelen om je ogen schoon te krijgen. Span de huid iets aan tussen je vingers en masseer met een klein beetje Gentle Cleansing Milk van La Cure over de ogen. Neem make-up en Gentle Cleansing Milk af met een vochtig wattenschijfje.

Gebruik je waterproof make-up, druppel dan een beetje Body Oil van La Cure op een wattenschijfje en vouw dit om de wimpers. Druk voorzichtig op het wattenschijfje om de olie goed te verspreiden en gun het even de tijd. Vervolgens neem je met een vloeiende beweging waarbij je de wimpers tussen het dubbelgevouwen wattenschijfje houdt de make-up af. Reinig de ogen na met de Gentle Cleansing Milk en neem dit met een vochtig wattenschijfje weer weg.

La Cure, Eye Cream. www.brendasjordan.com
La Cure, Eye Cream. www.brendasjordan.com
 
Oogverzorging

Je kunt de ogen een lichte peeling geven, maximaal 2 x per week. Breng alleen de Facial Scrub Cream aan. De appelzuur in de Scrub Cream doen het werk, je hoeft niet met de korreltjes te schuren rond de ogen. Neem de Scrub Cream na 2-3 minuten inwerken weer af met water. Breng vervolgens een klein beetje Eye Cream van La Cure aan. Aanbrengen doe je door met een vinger licht tappend de Eye Cream in te kloppen. De Eye Cream zal er ook voor zorgen dat make-up beter blijft zitten. Gun het de Eye Cream om een kwartiertje in te laten trekken voordat je make-up aanbrengt. Na de Eye Cream breng je de gebruikelijke dagverzorging op de gezichtshuid aan.

Oogmassage

Een regelmatige oogmassage houdt je huid in conditie. Vochtophopingen worden minder bij een regelmatige massage en ook lijntjes, rimpeltjes en kraaienpootjes worden aangepakt. Het collageen in de huid wordt gestimuleerd en de elasticiteit verbetert.

Het team schoonheidsspecialisten dat je een heerlijke, verzorgende en ontspannende oogbehandeling kan geven met La Cure Dode Zee cosmetica vind je onder: ‘verkrijgbaar

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *