Amethist wellness ritual

La Cure, Purifying Amethyst Wellness Ritual, www.brendasjordan.com
La Cure, Purifying Amethyst Wellness Ritual, www.brendasjordan.com
 

Een totaal nieuw en uitgebreid ritueel met mooie massages en de nieuwe La Cure producten er in verwerkt.

Een combinatie van ontspanning, dieptereiniging, ontgifting en voeding van de huid en de ontstressende en helende krachten op de geest door de amethist edelstenen.

Het zuiverend amethist ritueel gaat als volgt:

–          Starten met de touch down van Ceramic Wonder. Of met de borstel, of met de sisal glove. Een lichte reiniging en ontzuring van het lichaam en een stimulering van de reflex zones.

–          Hammam scrub ritueel (Je hebt geen hammam nodig) met La Cure Soothing Scrub Salts. De fijne Dode Zee kristallen geven een intense dieptereiniging, geven mineralen af aan de huid en deze wordt meteen verzorgd met de etherische oliën die zijn toegevoegd.

–          Zeepmassage met de La Cure Amethyst Soap met luffa. De zeep kan zo inwerken op de huid en de mooie eigenschappen van de Amethyst Oil tentoonspreiden. De huid voelt tintelend fris aan vanwege de scrubs. De zacht oriëntaalse geur ontplooit zich tot een weelderige sensatie die lang blijft en de geest ontspant.

–          Lemniscaat massage met Amethist edelsteen. Fluweelzachte massage met amethist en La Cure Massage Oil met een gezondheidsherstellende power die diep doordringt, niet alleen in het lichaam maar ook in de geest door deze in een rustgevende en tegelijkertijd alerte staat te brengen.

–          Pakking van het lichaam met La Cure Papaya Body Butter.

–          Zoutstempel met Amethist kristallen: massage van hoofdhuid en gelaat.

–          Na de pakking de Papaya Body Butter inmasseren of verwijderen en een effleurage massage geven met La Cure Body Lotion.

 

Na het zuiverend amethist wellnessritueel voelt de huid zijdezacht aan, is weldadig gevoed, ziet er stralend uit en voelt tintelend fris, de geest is ontspannen en gereset na deze overdaad aan Arabische wellness.

De sprookjes van 1001 nacht komen hiermee werkelijk tot leven.

Meer weten over dit wellness ritueel en de genoemde massages?

Neem vrijblijvend contact op.