Striae behandeling

La Cure, Stretch Marks Treatment. www.brendasjordan.com
La Cure, Stretch Marks Treatment. www.brendasjordan.com
 
Striae kan optreden over het hele lichaam. Bekend zijn de striemen van de zwangerschap, maar bodybuilders kunnen er ook onder lijden. Meestal zul je ze vinden op de dijen en borsten, maar ook de bovenarmen, benen en buik zijn favoriete plaatsen. Ze komen voort uit snelle groei van het lichaam waar de huid  niet zo snel meerekt en vervolgens “scheurt”. De collageenvezels zijn ruw uit elkaar getrokken en het is moeilijk om te herstellen.
Na verloop van tijd zullen ze minder zichtbaar zijn.
De behandeling is gericht op het herstellen van het collageen. Dit wordt gedaan door middel van een intensieve peeling. Het is ook belangrijk om de tekorten van mineralen aan te vullen in de huid.
Voorkomen is beter dan genezen. De crème die preventief en probleemoplossend  werkt is de Whitening Cream, die houdt de huid soepel, maar neemt ook de roodheid weg van de huid en verbetert de littekens.

Thuisverzorging

– Peel in cirkelvormige bewegingen in de richting van het hart gedurende 15 minuten met de Soothing Scrub Salt en reinig met lauw water.
– Breng vervolgens al masserend de Brightening Cream aan.

Producten voor thuis

Behandelingen met La Cure Dode Zee cosmetica

Onze schoonheidsspecialisten en masseurs laten u graag kennismaken met gezichts– en lichaamsverzorging van la Cure Dode Zee cosmetica. Er is een selectie aan behandelingen waarin zij u graag adviseert. Ook kan zij u behandelen en adviseren bij huidaandoeningen- en ziekten.