Khiaahh Milhh (zoutpuntmassage)

Khiaahh Milhh, Dode Zee zoutstempel massage (zoutpuntmassage)
Khiaahh Milhh, Dode Zee zoutstempel massage (zoutpuntmassage)

Khiaahh Milhh is een massage die gebruik maakt van Dode Zee zoutzegels op acupressuurpunten van meridianen om blokkades te verwijderen en energie aan het lichaam te geven.

Khiaahh Milhh, Dode Zee zout stempel massage (zoutpuntmassage)

De Khiaah Milhh Bedoeïenen Massage is een thermogene (verwarmende) massage met La Cure pure zoutkristallen (meer dan 35 verschillende mineralen) uit de Dode Zee. De effecten hiervan zijn mineraliseren, verwarming, ontspanning en genezing van het lichaam. Wij gebruiken zoutstempels op aangewezen punten van het hoofd, gezicht, nek, schouders, rug, armen en handen, en benen, heupen en voeten. Het is beslist een techniek om het lichaam gezond te maken en te herstellen van ziekte.

Geschiedenis

De massage techniek Khiaahh Milhh is opgedaan tijdens mijn reizen naar Jordanië. Eerst in contact met het helende water van de Dode Zee en daarna heb ik de Bedoeïenen ontmoet. Onmiddellijk bewonderde ik hun basic leven en hun omgaan met gezondheid en ziekte. Door met hen om te gaan in hun nomadische leven als Bedoeïen en hun vrijheid van leven te voelen, werd het gemakkelijk om meer in hun cultuur en dagelijks leven te integreren. Eerst was er de Kasaath Hawa en nu Khiaahh Milhh, technieken die door traditie zijn doorgegeven.

Khiaahh Milhh geeft het beste van Jordanië: de energie uit de hete olie, de mineralen uit de Dode Zee en de behandeling van de Bedoeïenen. Wetenschappelijke kennis van de traditionele Chinese geneeskunde ondersteunt de eeuwenoude bewezen technieken van de Bedoeïenen.

In de westerse cultuur leven we te veel in onze hoofden, van communicatie, in plaats van in de ziel en de mentale capaciteiten. Het trekt teveel kracht aan, wat resulteert in een onbalans tussen lichaam en geest. Bedoeïenen zijn met hun overlevingstechnieken in een betere positie om een ​​balans te scheppen. Als het evenwicht wordt hersteld, kunnen we van onze natuurlijke intuïtie denken en werken. Behandeling van de specifieke punten brengt ontspanning, door in onbewuste processen te werken.

Indicaties

Bijvoorbeeld op de hoofdhuid, Khiaahh Milhh Massage indicaties: gewone hoofdpijn, migraine, slapeloosheid, te weinig of te veel bloed in de hersenen, geheugenverlies, neurosen, afasie, zenuwpijn in het achterhoofd, trigeminal neuralgie, kaalheid, zwaar hoofd en menopauze problemen. Het verbetert ook de conditie van het haar.

Deze techniek wordt ook gebruikt by reuma, maar ook bijvoorbeeld op de anus om wormen te bestrijden.

Rituelen

We beginnen met een La Cure Badzout voet therapie om te ontgiften, ontspannen en energie te geven. Dan een gezichtsreiniging met La Cure Gentle Cleansing Milk. Uw huid zal zich ontdoen van onnodige ballast met La Cure Facial Scrub Cream, die wordt gevolgd door een massage van La Cure Body Oil Oil en Khiaahh Milhh op je gezicht en haar.

Vervolgens brengen we La Cure Cooling Toner Cream aan, gevolgd door La Cure Essential Moisturizing Cream als hydraterende wrap. We eindigen met klassieke massagebewegingen.

Maak een keuze uit verschillende niveaus van Khiaahh Milhh Massage

Wadi Rum voor gezicht en hoofdhuid.
Sunrise voor gezicht, hoofdhuid, nek en rug.
Seven pillars of wisdom voor gezicht, hoofdhuid, nek, rug, armen en handen.
Ons optimale voorstel is de Petra Khiaahh Milhh massage, die ook betrekking heeft op het gezicht, hoofdhuid, nek, rug, armen en handen. Naast de reguliere Khiaahh Milhh behandelingen, voegen we een Dead Sea Scrub Salt toe op de rug. Om de huid te mineraliseren en schrubben. U zult daarna genieten van een Black Mud-therapie, uw rug, armen en gezicht verpakt in La Cure Black Mud.

Wat gebeurt er met uw lichaam?

Wij werken met stempels gemaakt van ongebleekt katoen, gevuld met 100% Dode Zee Zout. Warme Body Olie wordt royaal op de huid aangebracht. Werken op de acupressuurpunten duurt ongeveer 15-20 minuten op elk aangewezen deel van het lichaam. Op pijnlijke gebieden blijft het zout samen met de olie gedurende 20 tot 25 minuten trekken. Inclusief warme handdoekbehandeling.

Khiaahh Milhh of Zoutstempelmassage gebruikt in een detox programma

De massage met de stempels op de buik zorgt voor een sterke ontgifting. Er zijn veel metabolische processen in beweging. Deze massage is een uitstekende manier voor allerlei ontgiftingsbehandelingen. De darmfunctie is ingeschakeld en het lichaam is in staat om afval te verwijderen. De buik is de plek waar veel emoties worden vastgehouden. Deze massage kan zeer ingewikkelde emotionele processen loslaten. Alle soorten chronische klachten kunnen worden opgelost met een regelmatige massage van de buik.

Buik: indicaties

Deze behandeling herstelt de eetlust, herstelt constipatie, geneest ontsteking van de maag en verlaagt opgeblazen gevoel. Met regelmatige toediening helpt het om krampen van de maag, diabetes, leverziekten, aërosie, koude rillingen, hernia van de tussenwervelschijven, menstruele onregelmatigheden en pijn, slapeloosheid, zenuwpijn, hoge en lage bloeddruk te genezen. De genezing voor hik, indigestie, frigiditeit, menopauze problemen, indigestie, opgeblazen maag, jicht, nierziekte, onvruchtbaarheid en galstenen. Het helpt bij het vernieuwen van seksuele kracht, stopt bedwateren en bevordert de volledige erectie van het mannelijke geslachtsorgaan.

Arabische massage trainingen

Je kunt kiezen of je de training wilt volgen in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland of in Jordanië in de woestijn. Meer informatie over de locatie en de trainers Cathy, Hanneke en Brenda vindt je op deze pagina. Of neem persoonlijk contact met ons op.

Alle massages zijn dag-trainingen. Bij de prijs, rond de 150 euro is de lunch inbegrepen evenals water, thee en koffie. Je ontvangt bij iedere training een instructiemanual.