Edelsteen massage en workshop

Edelsteenmassage en workshop
Edelsteenmassage en workshop

Massage met edelstenen. Elke steen heeft zijn eigen karakteristieken om lichamelijke, mentale en spirituele aandoeningen te genezen. “Test” welke steen je het beste past.

Geschiedenis

De wereld van edelstenen is zo rijk dat voor elke ziekte / klacht (semi) edelstenen te vinden zijn. De kennis van de (half) edelstenen in de moderne tijd was bijna vergaan. Maar steeds ontdekken we weer dat kennis van de natuur een waardevolle betekenis heeft, zelfs in onze tijd. Het voordeel is dat veel (semi) edelstenen in juwelen kunnen worden verwerkt. De technologie gaat vaak zo snel dat sommigen dat niet kunnen bijhouden. Te veel impulsen, het hele circus met meer informatie zorgt ervoor dat veel van ons overbelast raken. Contact met een (semi) edelsteen door massage, opleggen of dragen aan een ketting is een eenvoudige manier om het evenwicht te herstellen. Die mineralen, de (half) edelstenen hebben bepaalde eigenschappen, welke onbetwistbaar bewezen zijn. Dat is de reden dat veel primitieve volkeren, die nog steeds verbonden zijn met de natuur, zoals de Bedoeïnen, nog steeds deze therapie gebruiken.

Rituelen

Bekijk de rituelen van de Jade Stone massage.

Wat gebeurd er?

Via een persoonlijke vragenlijst krijgt u meer inzicht in kleurtherapie, chakra’s en edelstenen. Samen met de coach bepaalt u welke edelsteen(en) op dit moment het beste bij je passen, dan wordt hiermee in de massage gewerkt. Aan het einde van de vragenlijst krijgt u meer inzicht van uw coach / therapeut in de processen die momenteel aan de gang zijn.
De gezichts- of lichaamsmassage wordt uitgevoerd en de trillingsfrequenties van de (semi) edelstenen herstellen de onbalans in je lichaam.

Behandeling met edelstenenstenen in de woestijn

Edelstenen worden al eeuwenlang door de Bedoeïen gebruikt. Ze droegen en dragen nog steeds de kostbare stenen om ze te beschermen tegen veel ziekteoorzaken en om hen te beschermen tegen het ‘slechte oog’. Ook om hen te helpen in moeilijke en gevaarlijke situaties.

Tegenwoordig is er veel belangstelling voor deze materie. Mineralen en edelstenen zijn eeuwenlang gegroeid tot wat we zien als stenen uit de natuur. Elke edelsteen heeft zijn eigen kracht en uiterlijk, een trilling die overgebracht wordt naar het lichaam om evenwicht te vinden in de veroorzaakte blokkades. Elke steen heeft zijn eigen kleur en verhaal.

Door middel van een vragenlijst bepaalt u bijvoorbeeld in een workshop met klanten welke edelsteen er past bij de persoon. De kans bestaat dat er meerdere stenen passen bij iemand. Uw kennis over de juwelen geeft meer inzicht in de gezondheid van de klant en laat de manier zien op welk niveau de klant op het moment van de sessie is. Als je dieper gaat, kom je aan bij de intuïtieve vaardigheden en het onderbewustzijn. Met behulp van de edelstenen kan u iemand helpen om zich verder te ontwikkelen op het levenspad.

Arabische massage trainingen

Je kunt kiezen of je de training wilt volgen in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland of in Jordanië in de woestijn. Meer informatie over de locatie en de trainers Cathy, Hanneke en Brenda vindt je op deze pagina. Of neem persoonlijk contact met ons op.

Alle massages zijn dag-trainingen. Bij de prijs, rond de 150 euro is de lunch inbegrepen evenals water, thee en koffie. Je ontvangt bij iedere training een instructiemanual.