Het team van La Cure

Importeur Nederland

Brenda van den Brink, importeur La Cure
Brenda van den Brink, importeur La Cure, trainer Arabische massages

Importeur van La Cure in Nederland sinds 2003

Waarom ik op het idee kwam om La Cure te gaan importeren.

Op mijn 12de begon ik al te experimenteren met huidcosmetica. Veelal natuurproducten. Ik maakte ook zelf maskers en gebruikte daarvoor keukeningrediënten als eieren, yoghurt en veel fruit. Ik heb nooit kunnen dromen dat ik hier mijn vak van zou maken als schoonheidsspecialiste.

In de apotheek kwam ik voor het eerst in aanraking met het Dode Zee zout. Ik mocht de bestellingen doen en koos voor de handverkoop veel natuurproducten. Uiteraard adviseerde ik vaak het Dode Zee zout. Eenmaal werkend als schoonheidsspecialiste kwam ik opnieuw in aanraking met het zout uit de Dode Zee. Dit keer namen klanten het mee uit Israël met de vraag of ik hun psoriasis ermee kon behandelen. Er was nog geen internet om even snel te zoeken hoe ik daar een behandeling mee kon geven. Heel frappant was wat ik ontwikkelde als behandeling precies zo werd gedaan aan de Dode Zee waar ik later les heb gehad in de medische kliniek. Op een beurs in Nederland kwam ik met de eigenaar van la Cure in aanraking. Hij was daar om de importeurs te helpen om een netwerk op te zetten en La Cure naamsbekendheid in Nederland te geven. Na drie jaar nam ik het importeurschap over nadat ik eerst trainer was voor de eerste importeurs.

Mijn achtergrond

Van eerste apothekersassistente naar manager drogisterijen. Vervolgens schoonheidsspecialiste en massage therapeut. Eerst met bedrijf aan huis: Healthy Skin en daarna de internationale praktijk, Beauty & Bodyfit Schiphol in het Golden Tulip Schiphol hotel (later NH Hotel) en bij Sports Company Jeroen Maas. Tevens docente schoonheidsverzorging, theorie en praktijk bij All Cosmetics. Na vele (studie)reizen (o.a. bij het Medical Center aan de Dode Zee) naar Jordanië, de bakermat van La Cure ben ik daar in 2009 naartoe geëmigreerd en woon nu in Disi (Wadi Rum).

In 2005 ben ik begonnen met het ontwikkelen van de Arabische massages, technieken uit Jordanië die nog steeds in gebruik zijn. En in 2005 zijn daar de kleinschalige reizen naar Jordanië bijgekomen na alle verhalen over mijn belevenissen in Jordanië.

In Jordanië werk ik als Nederlands importeur voor La Cure, behandel lokale mensen met massage en geef adviezen over huidverzorging. Tevens geef ik les aan masseurs en schoonheidsspecialisten uit verschillende landen in de Arabische massages en laat toeristen kennismaken met de Arabische massages. Doorlopend studeer ik verder over de Dode Zee en ontwikkel ik nieuwe behandelingen en ben een vraagbaak voor zowel de professional als de gebruiker van La Cure.

Passie

Hier in Jordanië leef ik mijn droom. Mijn passie zijn paarden en mijn liefde is de woestijn. Al vroeg in mijn leven was ik in de ban van werkzame huidverzorging en dat is als een rode draad door mijn leven geweven. Nu woon ik niet ver van de Dode Zee en ben er regelmatig te vinden om gebruik te maken van het therapeutische water.

Heb je interesse om een training La Cure of de Arabische massagetechnieken te volgen in Jordanië? Neem vrijblijvend contact op met mij.

www.lacure.nl

Wil je ook de Dode Zee beleven?

www.jordan-desert-journeys.com

Mijn kernwoorden zijn:

Natuur, woestijn, op een gezonde manier goed voor jezelf zorgen, paardrijden, kameelrijden, baden in de Dode Zee, wandelen door de woestijn, dierenliefhebber, nomade, avontuur, schrijven (aan mijn boek over mijn belevenissen in de woestijn van Jordanië), olijven plukken en inmaken, kokkerellen, interactie met mensen uit de hele wereld, bedoeïenenleven, slapen onder de sterren in de woestijn.

Trainster la Cure Nederland
Trainster la Cure Nederland

Trainster Nederland

Anne Postma

Trainster la Cure en eigenaresse Mooihuid BeauAnne, schoonheidssalon te ‘s Hertogenbosch. Werkt sinds 2004 met la Cure

Achtergrond

Anne is schoonheidsspecialiste en masseur. Ze heeft de internationale Cidesco opleiding gevolgd en haar eindscriptie over de Dode Zee gehouden.

Daarna heeft ze bijna een jaar op een cruiseschip gewerkt als masseuse, is de halve wereld overgevaren en heeft vele internationale cliënten behandeld.

Vervolgens is ze haar eigen schoonheidssalon gestart welke inmiddels is uitgegroeid tot een begrip in ‘s Hertogenbosch en omstreken. Vanaf het begin is ze trouw gebleven aan La Cure Dode Zee cosmetica en gebruikt deze producten tijdens veel behandelingen.

Zo heeft zij een exclusieve ervaring opgebouwd om haar cliënten hun schoonheid en gezondheid terug te geven en te behouden en u te trainen in het concept van La Cure.

Mooihuid

Cor van Dam, distributeur Nederland La Cure
Cor van Dam, distributeur Nederland La Cure

Cor van Dam distributeur voor la Cure in Nederland sinds 2009

Achtergrond

Cor is eigenaar van webshops met mindstyle producten voor het well-being gevoel. Zijn team werkt met natuurlijke materialen en diensten. De producten komen uit transparante bedrijven, zowel uit ecologisch oogpunt als uit de wereld van ervaring om zo een natuurzuiver product te kunnen aanbieden. Cor werkt niet alleen in producten maar ook in diensten, zoals therapie en onderwijs.

Ze volgen de mate van het mogelijke, de weg van producent naar het bedrijf om zeker te zijn dat ze niet bijdragen aan onmenselijke werkomstandigheden. Met uw aankoop in de webshops ondersteund u mensen in nood in Tibet, Nepal en India, om aldus uitdrukking te geven aan de betekenis van werk, leven en te delen.

In 2007 heeft Cor La Cure Nederland benaderd om de producten aan zijn bijzondere life- en mindstyle assortiment toe te voegen.

De La Cure producten en veel meer mindstyle artikelen zijn ook op locatie in de showkamer verkrijgbaar.

Bel even van tevoren voor een afspraak. Tel. 0546433032 of 0613235393

Adres: winkel-planet, Kastanjelaan 23a, 7611 AH Aadorp

http://www.winkel-planet.nl/

http://www.spa-planet.nl/

www.expressie-planet.nl

Cathy Vandekerckhove, agent en trainster België La Cure
Cathy Vandekerckhove, agent en trainster België La Cure, trainer Arabische massages

België

Cathy Vandekerckhove

Agent voor België sinds 2007

Achtergrond

Cathy’s hobby werd haar beroep. Om op de hoogte te blijven van de voortdurende trends op het vlak van massages volgt zij nog steeds cursussen en maakt studiereizen.

Cathy heeft jarenlange ervaring in het samenstellen van arrangementen en het uitkiezen van producten in combinatie met massages. Ze helpt je graag bij het uitzoeken welke behandelingen het beste bij je salon of wellnesscenter passen.

Cathy is agent en importeur voor verschillende cosmetica waaronder La Cure en geeft hier begeleiding en trainingen in.

Daarnaast runt zij samen met haar man het relaxhuis Carpe Diem te Meulebeke.

Relax Huis Carpe Diem

Massageschool Carpe Diem

Relax your event

Hanneke Cramer, trainster La Cure in Duitsland, Zwitserland
Hanneke Cramer, trainster La Cure in Duitsland, Zwitserland, trainer Arabische massages

Duitsland, Zwitserland, Nederland

Hanneke Cramer

Agent voor Duitsland en Zwitserland sinds 2011

Achtergrond

Hanneke is massagetherapeut, Spa manager en docente massage, zij werkt in Amsterdam, Zurich en Baden-Baden.

Zij geeft les in massages uit meerdere delen van de wereld en heeft hiervoor veel gereisd. Zij is eigenaresse van Chicamica Spa Trainings and Concepts en beheert een webshop waarin zij  beauty-, spa-, lifestyle en interieurproducten aanbied.

Chicamica