Het team van La Cure

Nederland

Brenda van den Brink

Importeur van La Cure in Nederland sinds 2003

Achtergrond:

Van eerste apothekersassistente naar manager drogisterijen. Vervolgens schoonheidsspecialiste en massage therapeut. Eerst met bedrijf aan huis: Healthy Skin en daarna de internationale praktijk, Beauty & Bodyfit Schiphol in het Golden Tulip Schiphol hotel (later NH Hotel) en bij Sports Company Jeroen Maas. Tevens docente schoonheidsverzorging, theorie en praktijk bij All Cosmetics. Na vele (studie)reizen (o.a. bij het Medical Center aan de Dode Zee) naar Jordanië, de bakermat van La Cure ben ik daar in 2009 naartoe geëmigreerd en woon nu in Disi (Wadi Rum).

In 2005 ben ik begonnen met het ontwikkelen van de Arabische massages, technieken uit Jordanië die nog steeds in gebruik zijn. En in 2005 zijn daar de kleinschalige reizen naar Jordanië bijgekomen na alle verhalen over mijn belevenissen in Jordanië.

In Jordanië werk ik als Nederlands importeur voor La Cure, behandel lokale mensen met massage en geef adviezen over huidverzorging. Tevens geef ik les aan masseurs en schoonheidsspecialisten uit verschillende landen in de Arabische massages en laat toeristen kennismaken met de Arabische massages. Doorlopend studeer ik verder over de Dode Zee en ontwikkel nieuwe behandelingen en ben een vraagbaak voor zowel de professional als de gebruiker van La Cure.

Heb je interesse om een training La Cure of de Arabische massagetechnieken te volgen in Jordanië? Neem vrijblijvend contact op met mij.

www.lacure.nl

www.jordan-desert-journeys.com

Trainster Nederland

Anne Postma

Trainster la Cure en eigenaresse Mooihuid schoonheidssalon te ‘s Hertogenbosch. Werkt sinds 2004 met la Cure

Achtergrond:

Anne is schoonheidsspecialiste en masseur. Ze heeft de internationale Cidesco opleiding gevolgd en haar eindscriptie over de Dode Zee gehouden.

Daarna heeft ze bijna een jaar op een cruiseschip gewerkt als masseuse, is de halve wereld overgevaren en heeft vele internationale cliënten behandeld.

Vervolgens is ze haar eigen schoonheidssalon gestart welke inmiddels is uitgegroeid tot een begrip in ‘s Hertogenbosch en omstreken. Vanaf het begin is ze trouw gebleven aan La Cure Dode Zee cosmetica en gebruikt deze producten tijdens de meeste behandelingen.

Zo heeft zij een exclusieve ervaring opgebouwd om haar cliënten hun schoonheid en gezondheid terug te geven en te behouden en u te trainen in het concept van La Cure.

Mooihuid

Cor van Dam distributeur voor la Cure in Nederland sinds 2009

Achtergrond:

Cor is eigenaar van webshops met mindstyle producten voor het well-being gevoel. Zijn team werkt met natuurlijke materialen en diensten. De producten komen uit transparante bedrijven, zowel uit ecologisch oogpunt als uit de wereld van ervaring om zo een natuurzuiver product te kunnen aanbieden. Cor werkt niet alleen in producten maar ook in diensten, zoals therapie en onderwijs.

Ze volgen de mate van het mogelijke, de weg van producent naar ons bedrijf om zeker te zijn dat we niet bijdragen aan onmenselijke werkomstandigheden. Met uw aankoop in de webshops ondersteund u mensen in nood in Tibet, Nepal en India, om aldus uitdrukking te geven aan de betekenis van werk, leven en te delen.

In 2007 heeft Cor La Cure Nederland benaderd om de producten aan zijn bijzondere life- en mindstyle assortiment toe te voegen.

De La Cure producten en veel meer mindstyle artikelen zijn ook op locatie in de showkamer verkrijgbaar.

Bel even van tevoren voor een afspraak. Tel. 0546433032 of 0613235393

Adres: winkel-planet, Kastanjelaan 23a, 7611 AH Aadorp

http://www.winkel-planet.nl/

http://www.spa-planet.nl/

www.expressie-planet.nl

België

Cathy Vandekerckhove

Agent voor België sinds 2007

Achtergrond:

Cathy’s hobby werd haar beroep. Om op de hoogte te blijven van de voortdurende trends op het vlak van massages volgt zij nog steeds cursussen en maakt studiereizen.

Cathy heeft jarenlange ervaring in het samenstellen van arrangementen en het uitkiezen van producten in combinatie met massages. Ze helpt je graag bij het uitzoeken welke behandelingen het beste bij je salon of wellnesscenter passen.

Cathy is agent en importeur voor verschillende cosmetica waaronder La Cure en geeft hier begeleiding en trainingen in.

Daarnaast runt zij samen met haar man het relaxhuis Carpe Diem te Meulebeke.

Relax Huis Carpe Diem

Massageschool Carpe Diem

Relax your event

Duitsland, Zwitserland, Nederland

Hanneke Cramer

Agent voor Duitsland sinds 2011

Achtergrond:

Hanneke is massagetherapeut, Spa manager en docente massage, zij werkt in Amsterdam, Zurich en Baden-Baden.

Zij geeft les in massages uit meerdere delen van de wereld en heeft hiervoor veel gereisd. Zij is eigenaresse van Chicamica Spa Trainings and Concepts en beheert een webshop waarin zij  beauty-, spa-, lifestyle en interieurproducten aanbied.

Chicamica