Dode Zee zouten voor gezondheid van huid en lichaam

La Cure mineralen en zouten uit de Dode Zee
La Cure mineralen en zouten uit de Dode Zee

De Dode Zee, een van de zoutste ‘zeeën’ ter wereld

Het is geen wonder dat het Dode Zee zout bijna overal ter wereld verkrijgbaar is. De zee, eigenlijk is het een meer, is een van de zoutste ter wereld met meer dan 35% zouten en mineralen. Je kunt het gehalte aan mineralen niet vergelijken met andere zeeën. Vooral het hoge gehalte magnesium doet wonderen voor de huid en de algehele gezondheid van het lichaam, waardoor het gebruik van Dode Zee zout een belangrijk voordeel is ten opzichte van het zout van andere zeeën.

Behandeling en indicaties om het Dode Zee badzout te gebruiken

Het pure Dode Zee zout is in te zetten bij veel behandelingen, gebruik dan de witte variant. De geurende Dode Zee badzouten zijn voor een heerlijk ontspannend bad.

Indicaties om Dode Zee zout in te zetten: psoriasis, reuma, astma, gewrichtsontstekingen, eczeem, stress, hoofdpijn, acné, sproeten, haaruitval, roos, extreem droge huid, eeltvorming, kloven, huidirritaties, stofwisselingsstoornissen, spierpijn, ondersteuning bij herstel van de huid (bijv. na gewichtsverlies), bovendien wordt de huid soepeler en strakker door de voedende, verzachtende, vochtherstellende, zuiverende en elasticiteitsverbeterende elementen.

Basische lichaamsverzorging

Dode Zee zout past uitstekend bij een basische lichaamsverzorging. Het ontgift en voert stofwisselingsslakken af bij verzuring van het lichaam door verkeerd eetgedrag. En voegt mineralen toe waar het lichaam een tekort aan heeft. Heb je geen bad dan kan een dagelijks voetbad wonderen verrichten.

Dode Zee, het kuurcentrum in Jordanië

De Dode Zee is een oneindige bron van gezondheid. Hoewel de naam anders doet vermoeden vind je in de omgeving van de Dode Zee zeker veel leven. De Dode Zee wordt ook wel de grootste spa ter wereld genoemd. En spa faciliteiten in de vorm van meerdere kuurhotels zijn aanwezig.

De Dode Zee is voor toeristen een van de hoofdattracties van Jordanië en behalve vele kuurgasten uit de hele wereld bezoeken veel toeristen de Dode Zee voor een dag. Ook bij de inwoners van Jordanië is de Dode Zee zeer in trek en maken ze er een gezinsuitje van.

Hoe kom je in aanraking met La Cure Dode Zee Badzout?

Wil je in contact komen met een specialist die je kan laten voelen wat Dode Zee zout doet? Kijk voor adressen bij verkrijgbaar.

Wil je meteen beginnen met een kuur met Dode Zee zout? Kijk hoe je kunt bestellen.

Wil je meer informatie over de Dode Zee lezen?

Of regelmatig op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.