Anti-Cellulite massage

Anti-Cellulite massage
Anti-Cellulite massage

Geschiedenis

Er bestaat niet één cellulite behandeling die de juiste is en  afdoende helpt bij de aanpak van cellulite. Omdat cellulite een combinatie van factoren is is het ook onmogelijk dat één soort behandeling zou kunnen helpen. Afhankelijk van de vrouw bestaat cellulite uit één van de volgende problemen: stoornissen in de doorbloeding, samengeklonterde en verstopte vetcellen, huidverklevingen en een verslapte huid.

Het is nu tijd om de anti-cellulitebehandeling daadwerkelijk in gang te zetten, aan te pakken en echt vol te houden.

Wij voorstander van een aanpak met producten uit de natuur. De verschillende invalshoeken zorgen voor een tevreden resultaat bij de aanpak van cellulite en versteviging van het weefsel.

Cellulite is niet in één dag gekomen en zal ook niet in één dag kunnen verdwijnen.

Indicaties

Cellulite, panniculose, na afslanken.

Wat gebeurd er?

De vier peilers waarop de behandeling is gebaseerd zijn:

  1. Massage om het vocht in de cellulite af te voeren, draineren. Massage om het onderliggende vetweefsel te verdelen. Massage om de stofwisselingsslakken af te voeren.
  2.  Gebruik van Dode Zee zouten om het vocht af te voeren en te mineraliseren. Pakkingen en baden met Dode Zeeproducten, mineraliseren van de huid. Gebruik van Black Mud om het lichaam te zuiveren en te verstevigen en voor figuurcorrectie. Gebruik van La Cure Anti-Cellulite Soap om de aanpak te ondersteunen, de huid te verstevigen, het vetweefsel op te lossen en het vocht af te voeren. Gebruik van La Cure Soothing Bath Salt of Scrub handschoen om een continue verbeterde doorbloeding te creëren. Shower Gel om de huid iedere dag te mineraliseren. Essential Moisturizing Cream of Body Oil om de huid iedere dag thuis te masseren.
  3. Motivatie van de cliënt om dit plan van aanpak minimaal 1-3 maanden vol te houden. Verandering van beweging, bewezen is dat dagelijkse beweging van de probleemgebieden  in warmte, 38-40ºC een sneller resultaat geeft.
  4. Gebruik van voedingssupplementen die minimaal de dagelijks benodigde hoeveelheden vitaminen, mineralen en spoorelementen garanderen.  Aanpassen van het normale dieet in een uitgebalanceerd zoutarm en vezelrijk dieet en calorierijke tussendoortjes laten staan. Veel water drinken.

Arabische massage trainingen

Je kunt kiezen of je de training wilt volgen in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland of in Jordanië in de woestijn. Meer informatie over de locatie en de trainers Cathy, Hanneke en Brenda vindt je op deze pagina. Of neem persoonlijk contact met ons op.

Alle massages zijn dag-trainingen. Bij de prijs, rond de 150 euro is de lunch inbegrepen evenals water, thee en koffie. Je ontvangt bij iedere training een instructiemanual.