Filosofie

www.lacure.nl
www.lacure.nl
 
Bedrijfsfilosofie

Mensen enthousiast maken voor een Wellness concept met natuurlijke mineralen uit de Dode Zee en Arabische massage rituelen. Eeuwenoude kennis is voorhanden zowel voor herstel van de huid met de Dode Zee mineralen van La Cure alsmede de Arabische massage rituelen. Hoewel eeuwenoud, nu nog actueler. Cliënten willen weten wat er in producten zit en of het veilig is voor hun huid. Geen valse beloften maar eerlijke producten die doen waar ze voor staan en meer.

De geweldige serie gezondheidsproducten en schoonheidsproducten van La Cure zoals die wereldwijd worden gebruikt bij vooraanstaande Spa’s, ook in Nederland, zijn nu beschikbaar voor hen (professionals in de massage-, wellness- en schoonheidsbranche) die zich willen onderscheiden.

La Cure bevordert schoonheid en gezondheid van binnen en van buiten. De unieke mineralenrijkdom uit de Dode Zee welke zich in ieder La Cure product bevind, wordt gemakkelijk opgenomen door de huid. Zo kan een mineralen tekort in het lichaam op een bijzondere manier worden opgelost. De huid neemt de mineralen op om haar eigen tekorten aan te vullen. Een regelmatig bad of voetbad met de 100% natuurlijke zouten en mineralen uit de Dode Zee is de ultieme voeding voor de huid die tegelijkertijd door het basische milieu haar afvalstoffen kwijt kan. Lees regelmatig het blog voor nog meer toepassingsmogelijkheden van La Cure Dode Zee zouten.

La Cure is niet getest op dieren en bevat geen dierlijke vetten.

La Cure bevat geen parabenen.