Anti-Cellulite behandeling

La Cure, Anti-Cellulite Treatment. www.brendasjordan.com
La Cure, Anti-Cellulite Treatment. www.brendasjordan.com
 
Doorzettingsvermogen is een belangrijke eigenschap die nodig is om met de aanpak van dit hardnekkige probleem aan te pakken. Gelukkig is er na één behandeling al resultaat te verwachten met de waardevolle grondstoffen die rechtstreeks uit de Dode Zee komen.

Deze aandoening ontstaat door processen in het vetweefsel onder de huid. In de dikke laag vetrijk bindweefsel (bij iedereen aanwezig) onder de huid waar de collagene en elastine vezels een netwerk vormen, komen groepjes vetcellen voor. Deze vetcellen kunnen zichzelf volzuigen met vet, ze klonteren samen tot druiventrosjes en vormen zo een reservelaag vetweefsel. Deze bindweefsellaag is ook in staat tot het vasthouden van vocht.

Om deze bindweefsellaag gezond te houden zijn er voldoende mestcellen die weefselenzymen produceren nodig. Weefselenzymen (hyaluronidase en mucinase) zijn nodig om Muco-Poly-Sacchariden (M.P.S., koolhydraat-eiwitverbindingen) op te bouwen en deze Muco-Poly-Sacchariden zorgen voor een juiste verdeling en opbouw van de bindweefselvezels (collageen en elastine) en voor de samenstelling van de dikstroperige vloeistof (kitstof) die daartussen voorkomt.

De weefselenzymen hebben een losmakende invloed op de dikstroperige vloeistof tussen de cellen en weefsels en maken deze vloeistof dunner en vloeibaarder. Het gevolg is een betere aanvoer en afvoer van voeding- en afvalstoffen.

Dit technische verhaal vertelt hoe het vetweefsel in de bindweefsellaag zich zou moeten gedragen, er is echter heel vaak sprake van verstoringen in deze laag.

Deze verstoringen zien wij als sinaasappelhuid: de stofwisseling vertraagt zich, afvalstoffen hopen zich op, door de slechte doorbloeding is er weinig aanvoer van voedingsstoffen, het collageen in de huid wordt broos en star, de elastinen worden kwetsbaarder, vetcellen verharden zich en de normale opbouw van de cellen stagneert.

Invloeden die tot panniculose kunnen leiden zijn; hormonale stoornissen, circulatiestoornissen, verkeerde voeding, invloeden van buitenaf, roken, zonbestraling, benauwde leefomgeving, psychosomatische factoren of erfelijkheidsfactoren.

Met andere woorden: bij bijna iedereen kan panniculose zich voordoen.

De behandeling in ons instituut richt zich bij panniculose op de afvoer van overtollig vocht.

Hiervoor zijn omzwachtelingen met zoutoplossing uit de Dode Zee de aangewezen manier.

Tegelijkertijd worden de mineralen uit dit zout opgenomen door de huidcellen, zij vormen een uitstekende voedingsbron voor de cellen.

Naast het afvoeren van vocht, maken we door middel van massages de structuur tussen de vetcellen losser, het lymfevatenstelsel wordt geactiveerd, afvalstoffen en gifstoffen worden zo beter afgevoerd, de circulatie wordt bevorderd, de cellen worden voorzien van zuurstof en van voedingsstoffen.

De dikstroperige vloeistof tussen de cellen en weefsels wordt beïnvloed door de Zwarte Modder uit de Dode Zee waarmee de plaatsen waar de panniculose voorkomt worden ingepakt. De enzymen die in de Zwarte Modder voorkomen vormen een katalysator om cellen aan te zetten tot de vorming van collageen en elastine en om de dikstroperige vloeistof beter te verdelen en vloeibaarder te maken.

Deze drie methoden helpen de panniculose, cellulitis of sinaasappelhuid te verminderen.

Lijnen alleen is niet voldoende om panniculose te doen verdwijnen: maar de hoeveelheid calorieën moet wel verminderd worden om het teveel aan vet uit de cellen te krijgen.

Vers fruit en rauwe groente zijn vezelrijk en hebben een reinigende werking.

Modder zorgt voor versteviging, afslanking en een verbeterde doorbloeding.

Neem 1-3 maanden dagelijks een anti-cellulitis behandeling thuis voor een goed resultaat.

Thuis verzorging

Elke dag ‘s morgens en ‘s avonds.

Scrub de cellulite huid  met de Soothing Salt Scrub 3 minuten.

Gevolgd door een massage van 2-3 minuten op de cellulite plaatsen met de Anti-Cellulite Soap.

Iedere andere dag een bad of bandages met het Dead Sea Bath Salts gedurende een half uur.

Afspoelen met handwarm water.

Iedere tussenliggende dag een inpakking met de Black Mud. Breng de Black Mud aan op de cellulite en omwikkel het met plastic folie. Laat een half uur intrekken. Spoedig ziet u een reductie van het weefsel in centimeters.

Afspoelen met handwarm water.

Zodra u reseltaat ziet vermindert u de behandelingen met de Dead Sea Bath Salts en de Black Mud langzaamaan, eerst 1 dag ertussen laten, dan 2 en daarna meer dagen.

Producten voor thuis

Behandelingen met La Cure Dode Zee cosmetica

Onze schoonheidsspecialisten laten u graag kennismaken met gezichts– en lichaamsverzorging van la Cure Dode Zee cosmetica. Er is een selectie aan behandelingen waarin zij u graag adviseert. Ook kan zij u behandelen en adviseren bij huidaandoeningen- en ziekten.