Voetbad, niet alleen voor de voeten

www.lacure.nl Voetbad
www.lacure.nl Voetbad
 
Wist je dat de voeten gezien worden als de derde nier? Heel veel gifstoffen die de nieren niet kunnen uitscheiden kun je toch afscheiden via een voetbad met Dode Zee mineralen. Dit heeft te maken met de pH waarde van de gifstoffen die de nieren wel en niet kunnen verwerken. Omdat de huid ook een uitscheidingsorgaan is worden veel gifstoffen via de huid uitgescheiden als het huidmilieu daar optimaal voor is. Vaak te zien als uitslag, rode vlekken of acne. Via een voetbad kun je de uitscheiding zelf reguleren en zal de huid minder belast worden.

Een Dode Zee voetbad helpt bij voetschimmel, transpirerende voeten, koude voeten, opgezette voeten.

Het helpt bij blaas en nierklachten en als je het voetbad voor de nacht neemt helpt het bij het inslapen. En het werkt bij vele vormen van huiduitslag.

Bereiding van het voetbad

Vul een teiltje of emmer met 1-2 flinke eetlepels La Cure Bath Salts en voeg heet water toe (om de zouten op te lossen) en breng daarna het water op lichaamstemperatuur. Je zult merken dat het water nauwelijks afkoelt tijdens het baden. Baad de voeten een half uur bij voetproblemen tot een uur bij blaas en nierklachten en bij huiduitslag.

Terwijl de voeten in het bad weken, borstel of spons je de voeten om de 5-10 minuten af.

Na het bad de voeten laten drogen aan de lucht en als de omgevingstemperatuur koud is, katoenen sokken aantrekken. Drink zeker een glas water tijdens het voetbad en nog een glas erna.

Een Dode Zee voetbad werkt tevens perfect in ontgiftings-, afslank-, anti-cellulite kuren en bij detox van het lichaam.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden als er een nieuwe blogpost komt met tips voor gebruikers van de Dode Zee producten? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief dan krijg je iedere keer het nieuwste blog opgestuurd.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *